Aamukahvit JoJolla!

JoJo on aloittanut säännölliset tapaamiset nimikkeellä ”Aamukahvit JoJolla”. Kyseessä on uusi, mutta vanha konsepti nähdä kasvokkain ja vaihtaa kuulumisia. JoJossa aloitetaan tanssialan ammattilaisia tukevan toiminnan ja tekemisen rakentamista ja osana sitä haluamme aktivoida dialogisuutta tanssialalla toimivien kanssa, vaihtaa kuulumisia kasvokkain.

Syksyn viimeiset Aamukahvit JoJolla järjestetään perjantaina 24.11. klo 10-12 toimistossamme, Isokatu 16 C 20, ja ne on suunnattu tanssitaitelijoille, tanssijoille! Jos tunnistat kuuluvasi tuohon joukkoon, tule rohkeasti vaihtamaan kuulumisia ja katsastamaan JoJon uudet toimitilat!

Tällä kertaa keskustelun aiheeksi nostetaan eri taiteiden välinen yhteistyö.  Vaikka aihe ei olisikaan itselle ajankohtainen kannattaa silti tulla mukaan vaihtamaan kuulumisia ja tapaamaan ihmisiä.

 

Ilmoittaudu Mikalle ystävällisesti etukäteen, niin osaamme varata sopivan määrän tarjottavaa. Aiheita, ideoita ja kysymyksiä tulevia tapaamisia silmällä pitäen voi myös mielellään esittää: mika.kiviniemi@jojo.fi / p. 045 879 3779

 

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube