Mika Kiviniemi JoJon yleisötyöntekijäksi

Esitys- ja yhteisötaiteilija, teatteri-ilmaisunohjaaja (AMK) Mika Kiviniemi on valittu JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen yleisötyöntekijäksi. Yleisötyön kehittäminen on uusi painopiste JoJon toiminnassa. Kiviniemen tehtäviin kuuluu kehittää, organisoida ja osin toteuttaa yleisötyön toimintamalleja ja sisältöjä yhteistyössä JoJossa työskentelevien taiteilijoiden sekä alueen tanssitaiteilijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu oleellisesti verkostoituminen ja yhteistyö eri alojen toimijoiden kanssa. Tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi kehittää ja suunnitella taiteilijoille suunnattua toimintaa ammatillisen osaamisen ja toimintaedellytysten vahvistamiseksi. Mika Kiviniemi aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

 

JoJon ohjelmistosta päättää kuusijäseninen ohjelmistotyöryhmä. Työryhmän ulkopuolisina asiantuntijoina toimivat teatteriohjaaja Heta Haanperä ja yliopettaja, tanssintutkimuksen dosentti Petri Hoppu. JoJon hallituksesta työryhmässä ovat tanssija-tanssinopettaja, draama- ja teatterituntien ohjaaja Henna Holma ja tanssija Heli Pippingsköld. Henkilökunnasta työskentelyyn osallistuvat yleisötyöntekijä Mika Kiviniemi ja toiminnanjohtaja Helena Lindqvist. Työryhmän toimikausi on kaksi vuotta.

 

Ohjelmistotyöryhmä tuo ohjelmistovalintojen taustalle laajaa ja monialaista asiantuntijuutta. Tavoitteena on tehdä taiteellisesti tinkimätöntä ohjelmistoa, joka tarjoaa mahdollisimman laajalle joukolle alueemme ihmisiä henkilökohtaisen kosketuksen tanssitaiteeseen sekä edistää taiteilijoiden mahdollisuutta työskennellä ja edistää työllään tanssitaiteen kehittymistä pohjoisessa Suomessa.

 

Toiminnan uudistuksen taustalla on JoJon vuonna 2015 tehty strategia, jonka keskeisenä tavoitteena on tanssitaiteen ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja tanssitaiteen saavutettavuuden lisääminen.

 

Lisätietoja

JoJon toiminnanjohtaja Helena Lindqvist, helena.lindqvist(at)jojo.fi, p. 050 464 4880

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube