TUOTANTO- JA VIERAILUHAKU 2022

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Haemme JoJon ohjelmistoon mielenkiintoisia, eri tanssimuotoihin perustuvia kantaesitysteoksia, esitysideoita ja vierailuteoksia, esityksiä teatteritilaan, julkisiin tiloihin sekä yleisötyöideoita​. Huomioithan, että tuotanto- ja vierailuteoshaku tehdään erillisillä lomakkeilla.

 

FESTIVAALIHAKU 2021

28. OuDance-festivaali järjestetään jälleen 15.-19.9.2021 Oulussa.

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Haemme festivaaliohjelmistoon eri tanssimuotoihin perustuvia, hakuajan loppuun mennessä kantaesitettyjä tanssiteoksia sekä esityksiä julkisiin tiloihin ja festivaaliklubille.

YLEISÖTYÖN PROJEKTIHAKU 2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Haemme toimintavuodelle 2021 valmiita yleisötyön projekteja toteutettavaksi Oulun alueella. Projekti voi olla esimerkiksi lyhyempi työpaja, useamman kerran kurssi, yhteisöissä tapahtuvaa toimintaa sekä esityksen kautta osallistavaa toimintaa (esiintyjinä asiakkaat).

KIERTOLIIKE 2020

Kiertoliike on suomalaisen tanssin kentän ammattilaisfoorumi. Kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset eri puolelta Suomea keskustelemaan ja verkottumaan.

Lue lisää Kiertoliikkeestä!

KAHVIT JOJOLLA

JoJo on aloittanut säännölliset tapaamiset nimikkeellä ”Kahvit JoJolla”. Kyseessä on uusi, mutta vanha konsepti nähdä kasvokkain ja vaihtaa kuulumisia. JoJossa aloitetaan tanssialan ammattilaisia tukevan toiminnan ja tekemisen rakentamista ja osana sitä haluamme aktivoida dialogisuutta tanssialalla toimivien kanssa, vaihtaa kuulumisia kasvokkain.

Seuraavat kahvit keitellään JoJon toimistolla Isokatu 16 C 20 koronatilanteen helpottaessa.

Seuraa tiedottelua. 

KURSSIT JA TYÖPAJAT

Tutustu työpajoihin oheisesta linkistä.

Lue lisää työpajoista!

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube