TUOTANTO- JA VIERAILUHAKU 2021

Haemme JoJon ohjelmistoon mielenkiintoisia, eri tanssimuotoihin perustuvia kantaesitysteoksia, esitysideoita ja vierailuteoksia, esityksiä teatteritilaan, julkisiin tiloihin sekä yleisötyöideoita​. Huomioithan, että tuotanto- ja vierailuteoshaku tehdään erillisillä lomakkeilla.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

 

FESTIVAALIHAKU 2020

27. OuDance-festivaali järjestetään jälleen 9.-13.9.2020 Oulussa.

Haemme festivaaliohjelmistoon eri tanssimuotoihin perustuvia, valmiita tanssiteoksia kiertämään päiväkodeissa/ kouluissa/ hoitolaitoksissa, esityksiä julkisiin tiloihin ja festivaaliklubille. 

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

KIERTOLIIKE 2020

Kiertoliike on suomalaisen tanssin kentän ammattilaisfoorumi. Kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen alan ammattilaiset eri puolelta Suomea keskustelemaan ja verkottumaan.

Vuoden 2020 Kiertoliike järjestetään Kajaanissa COVID-19 viruksen leviämisen hillitsemiseksi 2.-4-10.2020. Tapahtuman teemana on Taidetanssin ekologiset ja kestävät toimintamallit. 

Lue lisää Kiertoliikkeestä!

AVOIMET TYÖPAIKAT 

JoJo hakee yhteistyössä Nuorten ystävät ry:n kanssa Jännä- ja Ihana keho! -kursseille tanssin ammattilaista, jolla on pedagogista osaamista ja työkokemusta erilaisissa yhteisöissä työskentelystä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (1 x A4) ja CV maanantaihin 5.10. klo 16.00 mennessä JoJon toiminnanjohtaja Helena Lindqvistille (helena.lindqvist(a)jojo.fi) ja yleisötyöntekijä Liisa Heikkiselle (liisa.heikkinen(a)jojo.fi).

Lue lisää työpaikasta!

KAHVIT JOJOLLA

JoJo on aloittanut säännölliset tapaamiset nimikkeellä ”Kahvit JoJolla”. Kyseessä on uusi, mutta vanha konsepti nähdä kasvokkain ja vaihtaa kuulumisia. JoJossa aloitetaan tanssialan ammattilaisia tukevan toiminnan ja tekemisen rakentamista ja osana sitä haluamme aktivoida dialogisuutta tanssialalla toimivien kanssa, vaihtaa kuulumisia kasvokkain.

Seuraavat kahvit keitellään JoJon toimistolla Isokatu 16 C 20 syksyllä 2020.

Seuraa tiedottelua. 

KURSSIT JA TYÖPAJAT

Tutustu työpajoihin oheisesta linkistä.

Lue lisää työpajoista!

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube