Helmikuu

TERO SAARINEN COMPANY TERO SAARINEN & KIMMO POHJONEN: BREATH

Oulun Teatteri, suuri näyttämö

To 7.2. klo 19 - ON PERUTTU LOUKKAANTUMISEN VUOKSI!

Tero Saarisen ja Kimmo Pohjosen teoksessa Breath elävä musiikki, tanssi ja visuaalisuus kietoutuvat yhteen luoden villejä muotoja ja myyttisiä mielikuvia – beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna. Vahvasta esiintyjyydestään tunnetut koreografi-tanssija Tero Saarinen ja muusikko-harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen ottavat mittaa toisistaan äänen ja liikkeen voimaverkossa. Vierailu toteutetaan yhteistyössä Oulun teatterin kanssa.

 

lue lisää..

Maaliskuu

COMPAÑIA KAARI & RONI MARTIN: KILL CARMEN

Areena Oulu

La 23.3. klo 17 & 20

Tulkaa katsomaan häntä, joka tuhoaa, hävittää, häntä joka suistaa hulluuteen! Repii onnen, vie omaisuuden, pilaa maineen, tahraa kunnian, sysää yhteiskunnan kaaokseen. Hän on täällä: Carmen!

Kansainvälistä mainetta saaneet näyttämöteokset tunnetaan rujon absurdista estetiikastaan. KILL Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Vierailu toteutetaan yhteistyössä Oulun Musiikkijuhlien kanssa.

lue lisää..

Tammikuu

MICHAELA THE QUEEN OF FUCKING EVERYTHING, PAULA TUOVINEN, KUUMAT PUTKET:

BLONDIT

Valvesali

Pe 18.1. klo 19

La 19.1. klo 19

Blondit on Michaela - The Queen of Fucking Everythingille ja Go Go Tanssiryhmä Kuumille Putkille kierrätetty versio Paula Tuovisen sooloteoksesta Blondi vuodelta 2000. Blondit ottaa vapaasti omat uomansa ja muotonsa. 

lue lisää..

Maaliskuu

REETTA-KAISA ILES:

BOLKA - Oodi endorfiineille

Oulun teatteri, Vinttikamari

To 14.3. klo 19, ensi-ilta

Pe 15.3. klo 19

Ke 20.3. klo 13 ja 19

To 21.3. klo 13 ja 19

Pe 22.3. klo 13 ja 19

Su 24.3. klo 15

 

Tämä vahvasti koreografi-tanssija Reetta-Kaisa Ilesin, muusikko Eero Turkan ja skenografi Mirkka Nyrhisen yhteistyössä syntyvä teos kietoutuu kivun käsitteen ympärille. Tekijöiden oma ikääntyminen, keholliset krempat, elämän mullistukset ja henkiset, hengittämistä haastavat, jumit ovat antaneet oman sysäyksensä tätä aihetta kohti. Elämme ajassa, jossa kivulle ei ole sijaa, siitä halutaan hankkiutua eroon, sitä lääkitään loputtomasti ulos systeemistämme, se on tehokkuutemme tiellä, onnemme esteenä.
 

lue lisää..

Maaliskuu - huhtikuu

JAAKKO TOIVONEN & KINGA LASZLO: TODELLINEN PRINSSI

Valvesali

To 28.3. klo 18 Oulun ensiesitys

Pe 29.3. klo 9 ja 11

La 30.3. klo 17

Ma 1.4. klo 10

Ti 2.4. klo 9 ja 11

Ke 3.4. klo 18

 

Todellinen Prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Tässä hauskassa koko perheelle suunnatussa teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä. 

 

Teos perustuu Hans Christian Andersenin tunnettuun satuun Prinsessen på ærten (Todellinen prinsessa tai Prinsessa ja herne). Aurinkobaletin ja JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen uudessa tulkinnassa yleisö pääsee keskelle leikkitreffejä, joissa mahdollisia kaveriehdokkaita testataan yhä hullunkurisemmiksi käyvillä testeillä. Mutta ovatko odotukset uuden kaverin ulkonäöstä, käytöksestä ja älykkyydestä niin korkealla, että kaikki kaverikandidaatit tulevat takuuvarmasti epäonnistumaan?

lue lisää..

Huhtikuu

ANTTI LAHTI &

MIKKO MAKKONEN: HYBRID MOMENTUM

Valvesali

Pe 12.4. klo 19 

La 13.4. klo 19

 

Hybrid Momentum on kahden aikuistumista välttelevän tanssijan liikkeellinen leikkikenttä, jossa näyttämö on nykytanssin abstraktilla runollisuudella sekä katutanssin raa’alla fyysisyydellä puhutteleva hybridi. Antti Lahden ja Mikko Makkosen yhteistyössä syntynyt tanssiteos kumpuaa liikkeen työstämisen ilosta ja omien sekä yhteisten rajojen venyttämisestä.

Prologina teokselle nähdään oululaista katutanssia.
Perjantaina 12.4. esiintyy AKdancen ja Tanssikeskus Citydancen oppilaita.
Lauantaina 13.4. esiintyy Oulu-opiston ja Tanssikeskus Citydancen oppilaita.

lue lisää..

Toukokuu

OULUN LASTEN JA NUORTEN TEATTERIFESTIVAALI

38. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali järjestetään 2.-5. toukokuuta. JoJo on mukana tuottamassa festivaalille:

Katve [blind spot]: Kastor & Pollux
Valvesali 

pe 3.5. klo 15 ja 18

lue lisää..

Tanssiteatteri Raatikko: Lentävä matto
Valvesali

la 4.5. klo 18  

su 5.5. klo 16

lue lisää..

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube