KIERTOLIIKE 2020

Kiertoliike on tanssin alan ainoa ammattilaisfoorumi, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja kokoonnutaan yhteen jakamaan kokemuksia, vaikuttamaan ja vaikuttumaan sekä nauttimaan elämyksistä ja yhdessä olemisesta. Tapahtuma järjestetään joka vuosi vaihtuvana ajankohtana eri puolilla Suomea.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tanssin ammattilaiskentällä toimiville ja työskenteleville – opettajille, koreografeille, tanssijoille, tuottajille, ammattiin opiskeleville, tiedottajille, toiminnanjohtajille ja taiteellisille johtajille. Kiertoliike järjestetään yhteistyössä Tanssin talon ja tanssin aluekeskusten kanssa.

Kiertoliikkeessä on vuosittain vaihtuva sisältötyöryhmä, teema, puhujat, kokonaiskonsepti, paikka ja yhteistyöfestivaali. Jokainen Kiertoliike-tapahtuma on suunniteltu kokonaiselämykseksi, joka kannattaa kokea alusta loppuun saakka.  

Kiertoliike 2020 -tapahtuma siirtyy verkkoon!

Kiertoliike-taiteilijat vuoden 2020 tapahtumaan on nyt valittu. Lue lisää Kiertoliike-taiteilijoista!

Tapahtumassa paneudutaan ilmastokriisiin ja se kulkee otsikolla Aktivismi ilmastokriisin aikana - Mitkä ovat tanssin ammattilaisen keinot kestävään huomiseen? 

Tapahtuman Keynote-puheenvuorot sekä Kiertoliike-taiteilijoiden osuus taltioidaan ja jaetaan osallistujille videomuodossa. Lisäksi Kiertoliikkeen Zoomissa järjestetään avoin keskustelutilaisuus, jossa paikalla ovat puhujat sekä aluekeskusverkoston ja Tanssin talon väki.

Fyysinen tapahtuma Kajaanissa on peruttu.

OHJELMA

Suvi Auvinen

Aktivismia vai ahdistusta? – vaikuttamisen monet keinot ilmastokriisin maailmassa

MUSTARINDA

Matkalla kohti ekologisia käytänteitä

Mustarinda-aktiivit Pauliina Leikas & Tiina Arjukka Hirvonen, Mustarinda (Mustarinda-seura ry).

Ilmastokirkko

Voiko tanssilla muuttaa maailmaa? Miten alkaa aktivistiksi? – työkaluja taiteilijoille

Kiertoliike-taiteilijat

Kiertoliike-taiteilijoiden osuus.

Moderoitu loppukeskustelu Zoomissa

Videot jaetaan osallistujien kesken sähköpostitse torstaina 1.10.. Katso ja kommentoi sisältöjä linkkien kautta. Perjantaina 2.10. järjestetään Zoomissa moderoitu loppukeskustelu, jossa on mahdollisuus kommentoida, esittää kysymyksiä ja keskustella sisällöistä. Videot ovat osallistujien nähtävissä kuukauden ajan. Yhteisesti niitä käsitellään vain loppukeskustelussa, joten kannattaa katsoa videot tuoreeltaan ja osallistua Zoom-tilaisuuteen.

HUOM! Mikäli et ole ilmoittautunut fyysiseen Kiertoliikkeeseen, mutta haluat osallistua modattuun etä-Kiertoliikkeeseen ilmoitaudu sähköpostilla info@routacompany.fi 27.9. mennessä.

 

Vuoden 2020 Kiertoliikkeen järjestävät Tanssin talo ja Routa Company (Pohjoinen tanssin aluekeskus). 

 

Tykkää Kiertoliikkeestä Facebookissa, niin pysyt kärryillä!

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube