Saavutettavuus

Tältä sivulta löydät tiedot JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen käyttämien tilojen esteettömyydestä ja internetsivujen saavutettavuudesta.

Esteettömyys

JoJon toimisto

JoJon toimisto sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Isokatu 16 C 20. Sisäänkäynti tapahtuu porttikongissa olevasta ovesta. Alaovessa kuten porttikongin mustassa rautaportissakin on ovisummeri, jossa lukee JoJo. JoJon toimisto sijaitsee 2. kerroksessa, kulku portaita tai hissiä käyttäen 1 kerros katutasosta ylöspäin. Talo on vanha kivitalo, joten siinä on kapeita ovia ja kynnyksiä. Hissi on pieni.

 

Muut tilat

JoJolla ei ole omaa tanssisalia tai näyttämöä, joten toiminnot sijoittuvat vuokratiloihin. Yleisimmin esityksiä on Valvesalissa.

Valvesali sijaitsee Kulttuuritalo Valveella osoitteessa Hallituskatu 7. Kulku saliin tapahtuu joko Hallituskadun tai Ojakadun puolelta. Sali sijaitsee katutasossa ja sinne on esteetön kulku.

Lisätietoja Kulttuuritalo Valveen esteettömyydestä linkistä 

JoJon toinen yhteistyökumppani on Oulun teatteri. Teatterin tiloissa sijaitsevat niin suuri näyttämö, pieni näyttämö, Pikisali kuin Vinttikamarikin. Saleihin on esteetön kulku.

Lisätietoja Oulun teatterin esteettömyydestä

Saavutettavuusseloste

Tämä on JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen saavutettavuusseloste.

Vuonna 2016 käyttöön otettu sivusto on arvioitu itse ja sivut on päivitetty 21.9.2020 saavutettavuusdirektiivin vaatimuskriteereiden mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee jojo.fi-sivustoa ja se on laadittu 22.09.2020.

Saavutettavuusvaatimusten toteutuminen 

 

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen sivut täyttävät saavutettavuusvaatimukset suurelta osittain, eikä palveluista löydy kriittisiä puutteita.

Kohdat, joissa saavutettavuus ei täyty:

 • Joillakin yksittäisillä sivuilla otsikoinnin tasoissa on korjattavaa.

 • Joillakin yksittäisillä sivuilla olevat linkkiteksit eivät täytä vaatimuksia.

 • Kuvista saattaa puuttua tekstivastineita (alt-tekstiä)

 • Joillakin yksittäisillä sivuilla olevat luettelot eivät ole tekstimuotoilultaan luettelomallisia ja siksi luetteloksi tunnistettavissa.

 • Sivustolla saattaa olla haasteita toimia pelkän näppäimistön avulla.

 • Nettisivuilta löytyviä videoita ei ole tekstitetty (videot viety nettisivuille ennen 23.9.2020 saavutettavuusdirektiivin voimaan astumista).

 • Sivustolle on linkitetty PDF-tiedostoja, jotka eivät ole saavutettavuusvaatimusten mukaisia. Nämä tiedostot on julkaistu nettisivuilla ennen 23.9.2020.

 

Korjaustyöt on käynnissä. Huomioimme ja tarkkailemme saavutettavuutta aktiivisesti nettisivujemme päivityksissä ja kehityksessä.

Anna palautetta sivustosta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: mira.kolanen(a)jojo.fi. Toivomme, että yhteyttä myös, jos tarvitset sivujemme sisällöstä jotain sellaista tietoa, jonka käytön saavutettavuuspuute estää.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta suoraan meille. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon (14 vrk) aikana, voit tehdä ilmoituksen valvontaviranomaiselle Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puh. vaihde 0295 016 000

 

Jäikö kysyttävää tai kommentoitavaa? Ota yhteyttä sähköpostitse mira.kolanen@jojo.fi

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

 • Facebook
 • Instagram
 • Vimeo Social Icon
 • YouTube