HANNA BROTHERUS | KEHOSI ON TARINASI -TYÖPAJA

Oamk

Ke 12.9. klo 15-18

Oulun Taidekoulu

To 13.9. klo 10-13

Hanna Brotheruksen työpaja tanssijoille.

Mieli kykenee tuottamaan puhetta siitä, mikä on tarinamme. Keho pelkästään on, se ei selitä.

Hanna Brotheruksen työpajassa haetaan kehollisten muistojen ja improvisaatioharjoitusten avulla hyväksyvää suhtautumista omaan itseemme ja olemukseemme. Työpajan aikana jokainen osallistuja tekee liikkeellisen luonnoksen omasta tarinastaan.

 

Työpajaa säestää muusikko Johannes Brotherus.

Hinta: 50 € / 35 € JoJon jäsenhinta | Ilmoittautumiset: mira.kolanen@jojo.fi

 

Kuva: Meri Björn

KIRSI TÖRMI | KEHO OPPAANA

Raatin nuorisotalon juhlasali

Su 16.9. klo 10.30-15.30

Kirsi Törmin työpaja kaikille elämänsä kokonaisvaltaisesta tutkimisesta kiinnostuneille. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Keho oppaana -työskentelyn tarkoituksena on lisätä läsnäolon ja rentoutumisen kykyä, tietoisuutta omasta itsestä sekä omista aistimuksista. Kurssi tarjoaa luottamuksellisen mahdollisuuden tarkastella eletyn kehon kokemuksia. Kehollisina menetelminä käytämme muun muassa Autenttinen liike -elementtejä, stressinpurkumenetelmä TRE:tä (Tension & Trauma Releasing Exercices) sekä muita kehotietoisuutta lisääviä harjoitteita. TRE käynnistää kehon luonnollisen palautumismekanismin, joka vapauttaa kehon syviä lihasjännityksiä. Autenttisen liikkeen menetelmässä asetutaan liikkeen, asentojen, piirtämisen ja havainnoinnin keinoin oman kokemuksen äärelle.

TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, vaikeista psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. Raskaana oleville TRE:tä ei myöskään suositella. Kysy lääkäriltäsi ennen aloittamista, jos olet epävarma oman sairautesi suhteen. Voit kysyä myös lisätietoa kurssin ohjaajalta Kirsi Törmilta: kirsitormi@icloud.com

Hinta: 50 € / 35 € JoJon jäsenhinta | Ilmoittautumiset: mira.kolanen@jojo.fi

 

Kuva: Jyrki Rytilä

 

VIESTINTÄKOULUTUS TANSSIN KENTÄLLÄ TOIMIVILLE

Neuvotteluhuone, Kulttuuritalo Valve

Pe 14.9. klo 9-13

Tanssin tiedotuskeskuksen kanssa yhteistyössä järjestettävän viestintäkoulutuksessa keskitytään viestinnän merkitykseen ja mahdollisuuksiin, sisällöntuotantoon sekä sisältömuotoihin. Koulutuksessa käydään läpi parhaita käytäntöjä, viestinnällistä vuosikelloa ja sisältökalenteria sekä viestinnän tavoitteellisuutta ja prosessia. Koulutuksessa keskitytään myös sisällöntuotantoon sekä siihen, miten luoda myyvää ja vakuuttavaa sisältöä.

 

Työpajasta vastaa Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy.

Ilmoittautumiset: mira.kolanen@jojo.fi

 

Yhteistyössä: Tanssin tiedotuskeskus

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube