Liisa Heikkinen

Kuva: Ester Van Dam

LIISA HEIKKINEN

JOJON YLEISÖTYÖNTEKIJÄKSI

Tanssinopettaja (AMK) Liisa Heikkinen on valittu JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen yleisötyöntekijäksi.

 

Heikkinen aloittaa tehtävässä vuoden 2019 alusta ja hänen tehtäviinsä kuuluvat yleisötyön suunnittelu, organisointi ja osin toteutus. Hän osallistuu ohjelmistotyöryhmän työskentelyyn ja lisäksi hän on mukana suunnittelemassa ja kehittämässä taiteilijoille suunnattua toimintaa ammattilaisten osaamisen ja toimintaedellytysten vahvistamiseksi yhteistyössä JoJon muun henkilökunnan kanssa.

Liisa Heikkinen on Oulussa vaikuttava tanssitaiteilija, joka on koulutukseltaan tanssinopettaja (AMK) ja hän valmistuu joulukuussa 2018 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi. Heikkinen toimii freelance tanssijana/ koreografina ja hän on monitaiteellisen H-Kollektiivin jäsen. Lisäksi hän kehittää taidepedagogiikkaansa oman tanssikoulunsa, HAHAHA Dance Schoolin kautta.

Yleisötyöntekijänä Heikkinen kuvailee olevansa ihmisten ja tanssin välissä oleva mahdollistaja, joka madaltaa kynnystä kokea tanssitaidetta.

”Haaveilen siitä, että tanssi ja taide kaikkinensa niin katsoja- kuin tekijäkokemuksena olisi mahdollisimman monelle arkipäivää ja myös mahdollista.”

 

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Helena Lindqvist, 050 46 44 880 helena.lindqvist@jojo.fi

JoJo - Oulu Dance Centre

Isokatu 16 C 20, 90100 Oulu,

Finland

Gsm. +358 (0)50 46 44 880  

2016 @ JoJo - Oulu Dance Centre 

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube